ELÉRHETŐSÉG: Tel:+1 954-561-4044 Magyar időben: 16:00–24:00 ig

Email: info@shippingtohungary.com

RÓLUNK dobozok konténeres szállítása tengeri konténeres szállítás légi teherszállítás járműszállítás hajók szállítása fedélzeti szállítás közúti és kombinált áruszállítás különleges áruk szállítása ajánlatkérés csomagkövetés dokumentum center hasznos linkek referenciák ügyfelek világszerte Baráti oldalak költöztetés magyarországról GALÉRIA az usa-ban vásárolna? segítünk KÖLTÖZTETÉS - RENDELJEN KONTÉNERT

Költözik? Rendeljen Konténert


Ez tetszeni fog Önnek, könnyebb mint gondolnáAzoknak az ügyfeleinknek akik maguk szeretnék intézni szállítmányuk berakodását, kiszállítjuk a konténert a megadott helyszínre.


Ez a szolgáltatás könnyebb mint gondolná. A neheze csupán az Önre eső rész, a szállítmány, az áru berakodása és rögzítése.


Amerika szerte kiszállítunk önnek bármilyen méretű és tipusú konténert és eljuttatjuk szállítmányát a világ bármely pontjára.


A bepakolás folyamatát két féle képpen tervezheti.


·    Economy “Live Load” – Azt jelenti, hogy a konténer házhoz szállításánál a kamionsofőr megvárja amíg Ön berakodja az árut. Erre általában 2 óra  állásidő van kalkulálva. Speciális kérésre a pakolási - állásidő változtatható.


Az áruberakodás befejeztével a konténer visszatér a kikötőbe és várja a következő kihajózás időpontját.


·    Drop Off. - A konténert kiszállíttatjuk az Ön által megadott helyszínre. Arra az időtartamra amire ön igényt tart.Ez lehet 1 nap vagy akár 1 hét.


Berakodás után felvetetjük a megtöltött konténerét és visszaszálíttatjuk a legközelebbi kikötőbe, ahonnan elindítjuk az Ön által megjelölt végcélhoz.


Ebben az esetbenl a kamionnak kétszer kell kimennie az Ön címére.


Mielőtt eldöntené, hogy így szeretné végrehajtani az áruja bepakolását, kérjük tájékoztassa erről a saját környezetét, ezzel elkerülheti a konténer parkolással és rakodással együtt járó kellemetlenségeket.


A konténerek méreteit tartalmazó táblázat segít önnek a szállítás megtervezésében.

Már ma kezdje el szállítmánya megtervezését!

 

Konténerek mérettáblázatát itt találhatja.

Container dimensions


Kérjük töltse ki az árajánlat formanyomtatványt.

Csomag szállítás árajánlat kérés


E-mail: info@shippingtohungary.com